İsmail Fenni Ertuğrul : hayatı ve tasavvufi görüşleri - Celep, Yaşar (My University, 1988)
unknown
Keywords: anı; Biyografi; Diğer dinlere inananlar; Dini liderler ve düşünürler; İSLAM DİNİ - TASAVVUF; İslama inananlar; İSMAİL FENNİ ERTUĞRUL