Glukagon benzeri Peptid-2'nin deneysel Artrit modelinde İntestinal Permeabilite Gastrointestinal İnflamasyon üzerindeki etkileri - Kocakaya, Ozan (My University, 2009)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Tıp