Sıçanlarda etretinat ile oluşturulan anorektal malformasyon modeli: uygun embriyolojik pencere ve dozun araştırılması - Ayyıldız, Suat (My University, 2002)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; Çocuk Cerrahisi; Pediatrik (çoçukluk) cerrahisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri