Kurum imajı kavramı ve sembolik analoji tekniği yoluyla Marmara Üniversitesi'nin kurum imajının belirlenmesine ilişkin bir uygulama - Tığlı, Mehmet (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2003)
Kurum İmajı Kavramı ve Sembolik Analoji Tekniği Yoluyla Marmara Üniversitesi'nin Kurum İmajının Belirlenmesine İlişkin Bir Uygulama Yüksek Lisans öğrencilerine yüz yüze anket yoluyla yapılmıştır.