Yüksek karbonlu ve yüksek kromlu soğuk iş takım çeliğinin nitrasyonu ve yüzey özelliklerinin incelenmesi - Çep, Hasan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Çelik; Demir; diğer demir alaşımlar; İmalat; Yüzey sertleştirme