Türkiye’de finansal kiralama işlemleri : vergilendirilmesi ve muhasebeleştirilmesi - Attila, İclal (My University, 1995)
unknown
Keywords: Ekonomi; FİNANSAL KİRALAMA-VERGİLENDİRME; Finansman ekonomisi; Kredi ve borç verme kuruluşları