İmmatür tavşanda posterior füzyon-enstürümantasyon uygulamasında bioabsorbable rod ile metal rodların karşılaştırılması - Bezer, Murat (My University, 2000)
unknown
Keywords: HASTALIKLAR,OMURGA; OMURGA (TIP)