Edgewise tekniği uygulanan erişkin iskeletsel sınıf II maloklüzyonlu olgularda alt ve üst birinci küçük azıların çekimiyle sadece üst birinci küçük azıların çekiminin kafa yüz iskeleti ve profile etkisinin sefalo metrik olarak karşılaştırılması - Ünal, Tuğrul (My University, 1995)
unknown
Keywords: Ağız sağlığını koruma (oral hijyen) ve koruyucu diş hekimliği; Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri