Çeşitli klinik örneklerden izole edilen Staphylococcus Aureus kökenlerinin antibiyotik duyarlılık, Faj tipleme ve Kapsül Polisakkarit tipleme yöntemleriyle incelenmesi - Demiroluk, Seda (My University, 2000)
unknown
Keywords: Antibiyotikler; Mikrobiyoloji; Tıbbi mikrobiyoloji