Elektronik ortamda defter uygulamaları ve denetimi - Ertem, Feyza (My University, 2017)
Bu çalışmada düzenlenen yeni yasa ve tebliğler çerçevesinde muhasebe işlem ve kayıtlarını elektronik ortamda tutan işletmelerin defter ve belgelerinin nasıl oluşturdukları, bu defter ve belgeleri ne şekilde muhafaza ettikleri ve özellikle denetiminin nasıl olacağının araştırılması ve ulaşılan bulguların bir uygulama ile sonuçlandırılması amaçlanmıştır.

“In Electronics Bookkeeping Environment Applications, and Auditing” this thesis; consists of five chapters. “Basic concepts on the subject”, “Auditing of Bookkeeping Applications In Electronic Environment” and “Application”, other chapters; conclusion and references.
Keywords: audit; Bilgi işlem; Defter tutma; Denetim; electronic bookkeeping anddocuments; ElektronikDefter ve Belgeler Accounting; financial reporting; Finansal Raporlama; Muhasebe