Milli Saraylar’da bulunan ipekli seccadelerin desen ve boya özellikleri - Çiloğlu, Hakan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El sanatları; Güzel ve dekoratif sanatlar; HALI SANATI - TÜRK; TÜRK SANATI-SECCADELER