Uluslararası pazarlarda pazar araştırması - Köz, Suzan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; PAZAR ARAŞTIRMASI; Pazar araştırması ve analizi; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-ULUSLARARASI