Türkiye`de konsolide bütçe içerisinde yer alan transfer harcamalarının gelişimi ve bütçe açıkları üzerindeki etkileri (1983-1998) - Kılınç, Bülent (My University, 2000)
unknown
Keywords: Bütçe Açıkları; Bütçe Harcamaları; Ekonomi; Kamu Maliyesi; Maliye