Marka yönetimi çerçevesinde öyküleme - Usta, Nurcan (My University, 2017)
Rekabetin uluslararası düzlemde yaşandığı günümüzde, markaların farkındalık sağlamak, rakiplerden farklılaşmak ve müşteri sadakati yaratmak için, sundukları ürün ya da hizmetler ile tüketiciler arasında duygusal bir bağ kurarak, onları ikna etme gerekliliği doğmuştur.

Today, when competition is experienced on an international level, in order to raise awareness, differentiate from competitors and create customer loyalty, it became necessary for brands to convince the consumers by establishing an emotional bond between products or services and the consumers.
Keywords: Anlatı; Halkla ilişkiler; Marka; Marka Yönetimi; Narration; Öyküleme Brand Management; Storytelling; Yönetim