İşletmelerde büyüme politikaları açısından personel planlaması. - Ceylan, Adnan (My University, 1986)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER - BÜYÜME; PERSONEL YÖNETİMİ-PLANLAMA; Şirketler-PERSONEL YÖNETİMİ