Dil ve Çocukta Dil Gelişim Kuramları - (:unkn) unknown (My University, 2007)
Bu makalede, birçok dil uzmanının dil hakkındaki görüşlerinden yola çıkılarak dilin ayrıntılı bir tanımı yapılmaya ve aynı zamanda dilin gelişimini açıklayan ünlü teoriler ele alınarak çocukta erken yaşlarda dil gelişimi hakkında okuyucuya bir ışık tutulmaya çalışıldı.