Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencilerinin bölümleri hakkındaki tutum, beklenti ve görüşleri - Tuncay, Erol (My University, 2011)
unknown
Keywords: Belge Yönetimi; Bilgi Yönetimi; Eğitim; Üniversiteler ve Yüksekokullar