Enflasyonun mali tablolar üzerindeki etkileri ve bu etkilerin giderilmesi - Ünver, Aydın (My University, 1988)
unknown
Keywords: Ekonomi; ENFLASYON-İŞLETMELER ÜZERİNE ETKİLERİ; Finansman ekonomisi; Para; Paranın değeri