Kuz fantastik sinemada kadın karakter yaratımı - Karabayraktar, Duygu (My University, 2017)
Yaşadığımız topraklar ve kültürel geçmişimiz fantastik eserler yaratmak için büyük kaynak sunduğu halde, bu tür sinemamızda hak ettiği itibarı bulamamıştır.

However our cultural heritage provides a great source in order to create fantastic works, fantastic genre lacks of reputation in our cinema.
Keywords: ARCHETYPE; ARKETİP; Fantastik sinema; FANTASTİK SİNEMA; FEMALE CHARACTER; Film tasarımı; KADIN KARAKTER; SHAMANISM; Sinema; ŞAMANİZM FANTASTIC FILM; Türkiye