Puberte- adölesan dönemi basketbolcuları ile sedanterlerin postür ve biomotor özelliklerinin analiz ve senkresisi - Kılınç, Fatih (My University, 1997)
unknown
Keywords: Basketbol; SPOR-SPORCU SAĞLIĞI