Sistem ve kriz: “sistemsel kriz” ve uluslararası sistemin yeniden kurgulanması - Yazğan, Şükrü (My University, 2009)
unknown
Keywords: Doğrusal Olmayan Dinamikler; Kriz; Küreselleşme; Siyaset ve Yönetim