Sporcu performansını geliştirmede ergonominin rolü ve etkileri: ( güç geliştirici örnek bir alet uygulaması) - Selçuk, Hasan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPORCULAR-PERFORMANS