Meme kanserli hastalarda HER2/ neu onkogen amplifikasyonunun ve p53 tümör süpressör gen delesyonunun real time PCR ile kantitatif olarak ölçülmesi ve prognostik faktörlerle karşılaştırılması - Ülfer, Gözde (My University, 2005)
unknown
Keywords: Biyokimya