Türk bankacılık sektörünün ölçek ekonomisi açısından incelenmesi (1978-1996) - Özarslan, Uğur (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık-türkiye; Ekonomi; Finansman ekonomisi