Trabekülektomi sonrası blebi kapanma eğilimi gösteren ve riskli olgularda 5-fluorourasil uygulaması sonuçları - Altan, Tuğrul (My University, 1996)
unknown
Keywords: Cerrahi; Göz_Hastalıklar; Oftalmoloji (Göz hastalıkları); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri