Down sendromunu tarama açısından birinci ve ikinci trimester tarama testlerin etkinlik ve güvenilirliklerinin karşılaştırılması - Ukudeeva, Aycan Tolenovna (My University, 2002)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları