Çeşitli dikiş iplik özelliklerinin dikiş performansına ve dikiş mukavemetine etkileri. - Canoğlu, Suat (My University, 1987)
unknown
Keywords: Dokumalar; Elyaftan yapılan kağıtlar; İmalat; İPLİK; TEKSTİL ENDÜSTRİSİ