Elektronik sanayiinin az gelişmiş ülkelere yayılma mekanizması ve Türk elektronik sanayii - Soyak, N. Alkan (My University, 1989)
unknown
Keywords: ELEKTRONİK SANAYİ-AZ GELİŞMİŞ ÜLKELER; ELEKTRONİK SANAYİ-TÜRKİYE