Süleymaniye Kütüphanesi’ nde bulunan din dışı yazma eserlerin tezyinatı (15. ve 16. yüzyıl divanları) - Kaleli Çavdar, Zeynep (My University, 1999)
unknown
Keywords: El Sanatları, Türk; Tezhib Sanatı, Türk_16.yy; Yazmalar