Bilgisayar destekli tasarım ve günümüzde tekstil alanında kullanımdaki yeri (İplik-Örgü-Renk ilişkisinin dokuma kumaşlarda CAD sistemleri ile değerlendirilmesi) - Bolulu, Emine Gül (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dokuma sanatları; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tekstil Tasarımı