Parkinson hastalığında motor ve motor olmayan bulguların bakım verenin yaşam kalitesi ve külfet düzeylerine etkisinin değerlendirilmesi - Özdilek, F. Betül (My University, 2008)
unknown
Keywords: Nöroloji; Tıp; Yaşam Kalitesi