Hemşirelerin empati becerilerinin değerlendirilmesi - Ay, Fatma Akça (My University, 1999)
unknown
Keywords: araştırma; Eğitim; hemşirelik; Hemşirelik Hizmetleri; Hemşirelik ve tıp teknisyenleri ve yardımcı personel; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri