Barok dönemi bestecilerinden J. S. Bach, G. F. Handel ve G. P. Teleman’ ın yan flüt-klavsen yapıtlarının incelenmesi. - Uras, Güneş (My University, 1987)
unknown
Keywords: Müzik; MÜZİK-BESTECİLER-FLÜT