Spina bifidalı çocuklarda dietilen triamin penta- asteik asit klirensi temel alınarak serum sistatin c ve kreatinin değerlerinin karşılaştırılması - Çabukoğlu, Sevinç (My University, 2001)
unknown
Keywords: Çocuk Hastalıkları; Tıp-Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları