Amlodipinin Dezoksikortikosteron ve tuz yüklemesiyle oluşturulan deneysel hiper tansiyon modelinde bazı biokimyasal parametrelere etkileri. - Ölmez, Hanife (My University, 1994)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; HASTALIKLAR; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ