Refah Partisi’nin 27 Mart 1994 yerel ve 24 Aralık 1995 genel seçimlerindeki başarısında siyasal propagandanın etkililiği - Akıner, Nurdan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Partiler,siyasi; Programlar ve ideolojiler; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Siyasi partiler; Toplum bilimleri