Türkiye’de gebeliği önleyici yöntem kullanımı ve etkileyen sosyoekonomik faktörler - Topuzoğlu, Ahmet (My University, 2001)
unknown
Keywords: Adli tıp; Doğum Kontrolü; hastalık oranları; Kadın Sağlığı; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri