Yıldız ve genç güreşçilerin psiko-sosyal problemleri ve depresyon seviyelerinin incelenmesi - Arıkan, Yusuf (My University, 1995)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR-GÜREŞ-FİZYOLOJİ