BAĞIMSIZ MÜZİSYENLERİN ÇALIŞMALARINI TOPLUMLA PAYLAŞMADA ÖNDE GELEN İNTERAKTİF ORTAMLAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Bu araştırmada bağımsız müzisyenlerin çalışmalarını toplumla paylaşmada en çok tercih ettikleri sanal ortamlar ve bu ortamlarla ilgili düşünceleri araştırılmıştır. Birçok interaktif ortam içlerinden Souncloud, Bandcamp, MySpace, İnstagram, Facebook ve Youtube gibi çok bilinen ortamlar incelenmiştir. Bu ortamların işleyişleri ve amaçları araştırılmış hedef kitleleri belirlenmiştir. Araştırmacı tarafından hazırlanan 24 soruluk anket 38 müzisyene uygulanmıştır. Veriler analiz edilerek frekans yüzde tabloları yorumlanmıştır

In this research, the opinions of independent musicians about the interactive platforms they preferred most to share their work with the society were investigated. Many well-known mediums such as Souncloud, Bandcamp, MySpace, Instagram, Facebook and Youtube have been studied in many interactive media. A questionnaire consisting of 24 questions prepared by the researcher was applied to 38 musicians. The data were analyzed and the frequency percentage tables were interpreted
A RESEARCH ON MAJOR INTERACTIVE ENVIRONMENTS BY INDEPENDENT MUSICIANS’ WORK FOR SHARING WITH COMMUNITIES
Keywords: Dil ve Dil Bilim