Farklı konsantrasyonlarda intratimpanik gentamisin uygulamalarının kokleotoksik etkilerinin karşılaştırılması - Sarı, Murat (My University, 2004)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Kulak, Burun, Boğaz_Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri