Oligodendroglial tümörlerde gruplama: DNA flow sitometrisi ve immünohistokimya işaretleme tekniği kullanarak proliferatif (MIB-1), anti-apoptotik (bcl-2) ve süpresör gen protein (p53) indeksleri aracılığı ile yeni bir “MIB-1 cut- off” değerinin saptanması - Gürses , İclal (My University, 2001)
unknown
Keywords: Patoloji; Tıp-patoloji