Gayrimenkul değerleme iklimi - Üngüt, Bülent (My University, 2017)
Gayrimenkulle ilgilenen çevrelerin amaçları doğrultusunda faaliyetlerininsürdürülebilirliği, konunun tanımlanması, sınırlanması ve belirlenmesi ile mümkündür.

Sustainability activities for the purposes of dealing with the real estate sector arepossible with identification, determination and limitation of issues.
Keywords: Değerleme; Gayrimenkul Değerleme; Gayrimenkul Değerleme İklimi Real Estate Appraisal; Gayrimenkul mülkiyeti; Gayrimenkul yatırımı; Real Estate Appraisal Climate; Türkiye