Firdevsî-i Rûmî Süleymân-Nâme (29 ve 30. ciltler) (Giriş-İnceleme-Metin-Dizin-Tıpkıbasım) - Kaplan, Savaş (My University, 2019)
Sunulan alışmasında, Firdevsî-i Rûmî’nin Süleymân-nâme-i Kebîr adlı eseri incelenmiştir.

In this doctoral thesis, Firdevsi Rumi’s work which is Süleymanname- i Kebir is researched.
Keywords: Firdevsi; Firdevsi . Suleymanname; Suleymanname, Firdevsi; Süleymanname; Süleymanname, Firdevsi