Notalgia paresthetica:Dermatolojik,nörolojik,histopatolojik ve immunhistokimyasal değerlendirme - Güçlüer, Hülya (My University, 2000)
unknown
Keywords: CİLT HASTALIKLARI (DERMATOLOJİ); Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları