Türkiye’nin Kıbrıs politikasının uygulanması çerçevesinde oluşan Türk tezlerinin değişim seyri ve bu değişimlere etkide bulunan iç ve dış faktörlerin analizi(1945-1993) - Duba, Hüsnü (My University, 1996)
unknown
Keywords: Kıbrıs Siyaset Ve Yönetim