BELİRLİ BİR SPOR MÜSABAKASININ SONUCUNU ETKİLEMEK AMACIYLA KAZANÇ VEYA SAİR MENFAAT TEMİN ETME SUÇU (6222 Sayılı Kanun m.11) (ŞİKE VEYA TEŞVİK PRİMİ VERME) - (:unkn) unknown (My University, 2012)
0
Keywords: Hukuk