Türkiye’de Trifolium pratense L. (Fabaceae) türü ve iki yeni varyete kaydı - (:unkn) unknown (My University, 2007)
Bu çalışmada Trifolium pratense L. türü çalışılmış ve bu türe ilgin iki yeni takson (Trifolium pratense var. maritimum ve Trifolium pratense var. villosum) Türkiye fulorasına ilave edilmiştir. T. pratense için yeni teşhis anahtarı hazırlanmıştır.

In this study, Trifolium pratense L. were investigated and two taxa (Trifolium pratense L. var. maritimum and Trifolium pratense L. var. villosum) are added to the flora of Turkey. A new identification key of T. pratense is prepared.
Trifolium pratense L. (Fabaceae) in Turkey with two new variety record