Kistik Fibroz hastalığı Etiyopatogenezinde Enflamatuvar ve Oksidatif parametrelerin plazma yağ asidi profilleri ile etkileşimi - Solmaz Tarakçı, Gülsevil (My University, 2009)
unknown
Keywords: Biyokimya; Tıp; Yağ Asidi