Asenkron motorun geçici rejim denklemlerinin bilgisayarla çözümü - Erdal, Hasan (My University, 1990)
unknown
Keywords: Asenkron; Elektrik enerjisinin üretimi; FEN BİLİMLERİ; Jenaratörler ve parçaları; Uygulamalı fizik