Enfeksiyon etkeni ve kolonize olan grup B streptokokların C5A proteaz, CAMP faktör üretimi, kapsül tipi ve hemolizin aktivitesi açısından karşılaştırılması - Arabacı, Çiğdem (My University, 2008)
unknown
Keywords: Enfeksiyon_Mikrobiyoloji; Mikrobiyoloji; Tıp